Back to Top

Spørsmål og svar på det aller meste!

Hvordan.org

Velkommen til hvordan.org

Vi har spørsmål og svar på ting man lurer på innimellom. Av og til er det de helt enkle ting som hvor mange dager det er i en bestemt måned mens andre ganger er det dypere spørsmål og problemstillinger. Uansett hva du lurer på så er vårt mål at du skal finne svaret på dine spørsmål på dette nettstedet.

For å hjelpe oss med å gi dere svar på relevante spørsmål så mottar vi gjerne dine spørsmål via "kontakt oss" skjemaet. Husk at ingen spørsmål er for enkle eller for dumme, det er lov å spørre om alt. Dersom du ikke finner svar på ditt spørsmål på dette nestedet så kan du forsøke å finne svar hos opplysningskontoret.

Diverse informasjon:

Terje Moy er ansvarlig redaktør på hvordan.org og er også nettstedets skribent på alle økonomirelaterte artikler, samt andre områder hvor han har aktuell kunnskap.

Terje Moy har 10 år bakgrunn fra inkasso og kredittarbeid i perioden 1998- 2008. Først 6 år som saksbehandler og deretter 4 år som daglig leder i Inkasso og Kredittservice AS. Han har også hatt kortere engasjement som porteføljeforvalter hos Oslo kemnerkontor samt kredittansvarlig i Ventelo AS.

Fra 2008 til d.d. har Terje Moy vært ansvarlig redaktør på Inkassoguiden.no, og har dermed over 10 års erfaring innen publisering av nyttig og relevant innhold på internett.

Terje Moy har siden 2002 hatt personlig inkassobevilling fra Finanstilsynet.